Betegedukációs program

A Humanitás Szociális Alapítvány betegedukációs programja keretében elkészült egy weblap és egy ismeretterjesztő, felvilágosító, egészségnevelő célzattal létrehozott dokumentumfilm. A kialakított, betegeket segítő honlap könnyen érthető, áttekinthető, laikus olvasó számára kifejezetten hasznos információkat tartalmaz. Az elkészült felület reméljük az olvasókban bizalmat ébreszt, és a témával kapcsolatosan sok újabb kérdésükre is megtalálják a választ ezen a webhelyen: http://urodoki.hu/

A Humanitás Szociális Alapítvány a GlaxoSmithKline Gyógyszer-és Egészségvédelmi Termékek Kft. által 2018. évre meghirdetett „A magyar egészségügyi ellátás, kutatások és egészségügyi oktatás támogatásának céljából” című kiírásra pályázatot nyújtott be, amelyen 1.000.000,- Ft pályázati összeget nyert el egy betegedukációs program kialakítására. A szakmai tartalom összeállításában önkéntes orvosok vettek részt.