Jelenlegi ösztöndíjasaink

Mohácsi Tivadar nagybőgőművész, Svájc

"Sikeres tanulmányi eredményeimet részben önöknek is (a Humanitás Szociális  Alapítványnak) köszönhetem, a számomra jelentős összegű támogatással ami nagyrészben megkönnyíti tanulásom és a tanulásra irányuló koncentrációmat, ami a bizonyítványomban is látható főleg ebben a szemeszterben, mert kiválóak lettek az eredményeim. Ezért nagyon hálás vagyok és leszek is önöknek mindig, amiért bizalmukat megadva a támogatással óriási segítséget nyújtottak nekem."

Mohácsi Olivér csellóművész, Svájc

"Hihetetlen érzés, hogy az álmaim teljesülnek és a még be nem teljesült álmaimban is látom a remény szikráit megcsillanni. Természetesen ebben nagyon nagy szerepe van a Humanitás Szociális Alapítványnak. Az ösztöndíj nagyon sok mindenben segített és rengeteg szendvedéstől kímélt meg, ami az anyagi helyzetemből fakadhatott volna. Nagyon motivál az a gondolat, hogy van egy alapítvány, ami törődik a sorsommal és hasznos tagja lehetek a társadalomnak. Nagyon örülök, hogy léteznek ilyen jó emberek."

Mező Kornél Dávid orvostanhallgató, Szeged

"Nem tudom leírni Önöknek azt a nagy segítséget, amit nyújtottak, hiszen enélkül a támogatás nélkül talán ez az  évem nem sikerülne, vagy legalábbis sokkal nehezebb lenne. Minden ami tőlem telik megteszek, hogy méltón  nevezhessem magam a Humantiás Alapítvány ösztöndíjasának."

Vrabecz Botond színészhallgató, Moszkva

Izsa Erika, Pázmány Péter Katolikus Egyetem, kommunikáció-és médiatudomány szakos hallgató

"Az Alapítvány támogatásának hála nincs kétségem afelől, hogy be tudom majd fejezni egyetemi                tanulmányaimat. Ez a fajta nyugalom elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeresen teljesítsek. Köszönöm!"

Nagy Zsófia, Zeneakadémia, szaxofon tanszék, Ljubljana

"Mivel anyagi hátterem nem támogatott és önellátó vagyok, nagyon nagy segítséget nyújt az Alapítvány támogatása abban, hogy a hangszeremmel kapcsolatos szükségleteimet egy évben fedezni tudjam. Emellett nagyon kedves és száz százalékosan segítőkész emberekkel találkoztam ott, akik amellett, hogy segítenek érdeklődők és fontos számukra az, hogy ki merre felé halad az életben. Jelenleg külföldön tanulok erasmussal és ezt nem tudtam volna megtenni enélkül a támogatás nélkül. Nagyon hálás vagyok!"

Berki Brigitta, Eötvös Loránd Tudományegyetem, Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar

"Egy Nógrád megyei kis faluból, Ságújfaluból költöztem fel Budapestre, amikor három évvel ezelőtt elkezdtem az egyetemet. A Humanitás Szociális Alapítvány ösztöndíját idén másodszorra pályáztam meg sikeresen, mely nagyban hozzájárul a tanulmányaim sikerességéhez. A lakhatásom nagy részét ebből az ösztöndíjból fedezem, így számomra valóban nagy segítséget jelent az alapítvány támogatása. Ha minden jól alakul, jövő nyáron diplomát szerzek, és jövőre folytathatom tanulmányaimat mesterképzés keretein belül."

Komora Berill Fanni, fogorvostan hallgató

"Hálásan köszönöm, hogy megtiszteltek szíves bizalmukkal, s hogy a Humanitás Szociális Alapítvány ösztöndíjasának nevezhetem magamat. Támogatásuk hatalmas segítség, mely nélkül elérhetetlennek tűnnének a kitűzött céljaim. Eltökélt szándékom, hogy választott hivatásomon túl egyszer én is hasonlóképp segíthessem a nehéz sorsú fiatalokat, viszonozva mindazt a jót, amit én kaphattam Önöktől."