Köszönő levelek

„Tisztelt Cím!

Hálás szívvel mondok köszönetet magam és a fiaim nevében, azért a támogatásért amit részünkre megítélni szíveskedtek.
Soha nem felejtjük el segítségüket, és az adóm 1 %-val mindig támogatni fogom az Alapítványt, hisz aki segít másokon csak az él boldogan…

Dombrád, 2011. március 29.”

„Tisztelt Alapítvány!

Ezúton szeretném megköszönni az Alapítvány által nyújtott egyszeri méltányosságból megítélt támogatást, mellyel enyhítették családunk krízis helyzetét.
Munkájukhoz jó egészséget kívánok.

Pilisjászfalu, 2011. július hó 12. „

„T. Címzett!

Alulírott xxxxxxxxxxxxx szám alatti lakos tisztelettel megköszönöm a támogatásukat. Megvásároltam a betegágyat ami az ápolásom során nagy segítséggel szolgál. Köszönöm szépen…

Nyírábrány, 2012.01.19.”

„Tisztelt Alapítvány!

„ Az Alapítvány által támogatott összegből tudtuk megvásárolni a kazánt! Nagy segítség hiszen így kisfiúnk közelebb került ahhoz, hogy a különszobát biztosítani tudjuk számára. xxxxxxx átesett az őssejt beültetésen.
Köszönjük a támogatását.

Seregélyes, 2012. április 27.”

„Tisztelt Alapítvány!

Szeretnénk hálánkat kifejezni a nagylelkű segítség nyújtásukért.
Köszönjük, hogy megkönnyítették családunk helyzetét e támogatással, és gyermekünk egészségének megőrzéséhez is hozzájárultak.
Jó volt tapasztalni, hogy ebben az érzéketlen világban vannak még olyan szervek, melyekhez lehet fordulni a rászoruló családoknak.
Kívánjuk, hogy tudjanak még nagyon sok családnak segítséget nyújtani.
Mindig jó érzéssel fogunk az Önök szervezetére gondolni.
Fogadják hálánkat és szívből jövő nagyra értékelésünket.

Olaszfa, 2012. 8. 10. „

„Tisztelt Humanitás Alapítvány!

Nagyon szépen megköszönjük segítségüket!
Vettünk a gyerekeknek egy ágyat, élelmiszert, ruhákat és megjavítottuk a kaput. Nagyon sokat segítettek ezzel is, ezúton szeretnénk megköszönni támogatásukat magam a gyermekem és a családom nevében. További munkájukhoz jó egészséget kívánok.

Tiszadob, 2011”

„Tisztelt Vezetőség!

Először is szeretném megköszönni önzetlen segítségüket.  Amit legutóbb kaptunk önöktől összeget a lányom gyógytornájára fordítottuk, be kell vallanom, hogy ebből az összegből vettem a lányomnak egy gimnasztikai labdát, amit mindennap használ és nagyon jó a gerincének. Ezt a gerincferdülést teljesen nem lehet rendbe hozni, de nagyon sokat javult…

Szeghalom, 2010”

„Tisztelt Alapítvány!

A részemre és családom részére nyújtott támogatás felhasználásáról küldöm meg Önöknek a számlákat. A pénzösszeget a tetőbeázás miatt, tetőszerkezet javítására használtuk fel.
Mennyei Atyánk Áldja meg munkájukat, életüket. Nagyon-nagyon köszönjük a szolgálatot, amit tettek értünk. Isten bőséggel árassza el önöket, és adjon egészséget.

Hencse, 2011.08.05. „

„ Tisztelt Cím!

Ezúton köszönöm önöknek az anyagi segítséget, mellyel lehetőséget kaptam a hallókészülék megvásárlására. Sok éve már, hogy teljes csönd volt körülöttem, ami az emberekkel való érintkezésemet szinte lehetetlenné tette. A készülék használatával az önállóságomat kaptam vissza, és teljes mértékig önöknek köszönhető… Már az is nagy eredmény, hogy az egyik fül kapja meg a halló funkciót, ezzel megakadályozva a további elszigetelődést. Kívánok munkájuk sok sikert, és legyen lehetőségük a hozzám hasonlóan rászorulókon segíteni.

Elek, 2011. augusztus 15. „

„ Tisztelt Alapítvány!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem nagyon meghatódtam ettől a segítségtől. Nagyon jó érzés volt látni a gyermekeimben azt a kis örömöt, hogy tudtak maguknak venni cipőt ruhát, kifizettem a lakbért vízdíjat, villanyt és a többi élelemre.

Gyöngyös 2012. „

„T. Cím

Tisztelettel szeretném megköszönni Alapítványuktól a segítséget. Nagyon jól jött a segítség a fele házat kifestettük, cserépkályhát és vettem és élelmiszert… Nagyon köszönöm!

Tiszadob, 2011.”

„ Tisztelt Humanitás Alapítvány!

Tiszta szívből szeretném megköszönni Önöknek, hogy kérelmemre megszavazni xxxxxxx összegű támogatást.
Nekem és családomnak ez hatalmas segítség hisz így sikerült a betegségem miatt felhalmozódott tartozásaim nagy részét visszafizetni.
Munkahelyemre visszatértem, de május 15-től sikerült egy kicsit nyugalmasabb/kevésbe stresszes/ beosztást megnyernem.
Így remélem, hogy folyamatos orvosi felügyelet mellett, teljes értékű munkaerő lehetek ismét.
Még egyszer nagyon köszönöm szépen!

2011. Szigethalom”

„Tisztelt Cím!

Köszönettel tartozok az Alapítványnak, részemre nyújtott támogatásért. Nagyon hálás vagyok. Az Önök segítségéve meg tudtam venni a fűtéshez szükséges tűzifát. Az önök segítségén kívül más örömben is részem volt. Lányomnak sikerült az államvizsga, 4-es eredménnyel sikerült befejeznie BSC képzést. Azóta már jelentkezett az MSC képzésre.

Elek, 2012. január 10. „

„Tisztelt Alapítvány!

…Amikor megérkezett és a kezemben tartottam levelüket leírhatatlan volt az örömünk!!. Tulajdonképpen, ténylegesen részben arra költöttem ezt a pénzt, amire kértem, ugyan a központi fűtésre való átállás nem jött létre, de gázszolgáltatás megmaradt. Nagyon hálás vagyok, amiért legalább önöktől pénzt kaptam… Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségüket, további munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok.

Gyula, 2012. szeptember 17. „

„Tisztelt Cím!

Először is szeretném megköszönni azt a hatalmas segítséget, melyet az alapítványuk nyújtott családom és gyermekeim részére. Az önök segítségével rendezni tudtam tartozásomat, visszakötötték a vizemet és megjavíttattam az elromlott mérőórát. Abból a pénzből, mellyel megsegítették családomat, fát és szenet is tudtam venni a téli időszakra. A gyermekeim részére ruhaneműt is vásároltam és a tanszereket is beszereztem az iskolába. Kifizetésre kerül lányom kollégiumi díja is.  A kiadások ezzel még nem értek véget, de az Önök segítségével könnyebben nézünk a tél elé.
Kívánom Önök számára, hogy munkájukon és Alapítványukon legyen áldás. Legyen az életben sok sikerük és életükben rengeteg megbecsülés, hiszen Önök is hatalmas boldogságot adtak gyermekeim és jómagam számára.
Segítő és támogató együttműködésüket utólag is köszönöm.

Ároktő, 2012.09.28. „

„Tisztelt Humanitás!

Ezúton is szeretném megköszönni az önök segítségét!! Sikerült új nyílászárókat vásárolnom és lecseréltetnem. Kicsit csúsztak a munkálatok a rossz idő miatt és még az anyagi pótlás miatt… Nagyon megörültem, hogy támogattak és részben megoldódott a problémám. Köszönöm szépen önöknek.
Jó egészséget és további jó munkát kívánok önöknek.

Tiszadada, 2012. „

Humanitás Szociális Alapítvány - 1075 Budapest, Madách Imre út 5. Tel.: +36-1-321-5065  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.