Adományozási ünnepség a Zirzen Janka Gyermekotthonban

A gyermekeket 15 számítógéppel, egymillió forint értékű bútorral és műszaki eszközökkel segítette a Humanitás Szociális Alapítvány. Egymillió forint értékben vásárolt a Bolyai Gyermekotthoni Központ Zirzen Janka Gyermekotthona lakói számára új eszközöket a Humanitás Szociális Alapítvány. Hűtő-fagyasztót, televíziót, ülőgarnitúrát és egyéb bútorokat, porszívót, vasalót, hajszárítót, konyhai eszközöket kaptak az otthon lakói. Az alapítvány szakemberei egyetértettek abban, hogy az otthonban élő gyermekek számára sokat jelent, hogy egy biztonságos, nyugodt, jól felszerelt környezetben töltsék el mindennapjaikat, ezzel is hozzájárulva lelki és fizikai egészségük fejlődéséhez.

Ünnepélyes díjátadó

Bár az otthon lakói még karácsony előtt megkapták és használatba vették az új berendezéseket, az ünnepélyes díjátadó 2018. január 25-én zajlott. Meglepetésként további hat babzsákfotelt kaptak a gyerekek, melyeket szintén a közös helyiségekben használhatnak.

Az ünnepségen Boros Lídia Vanda, a Zirzen Janka Gyermekotthon szakmai vezetője köszöntőjét a   gyermekek zenés műsora követte, majd beszédet mondott Prof. dr. Bagdy Emőke, a Humanitás   Szociális Alapítvány kuratóriumának elnöke, és dr. Gresa István, az OTP Bank Nyrt.   igazgatóságának és az Alapítvány Kuratóriumának tagja.

Az alapítvány fennállása óta ez volt az első alkalom, hogy egy gyermekotthont ilyen értékű   támogatásban részesített.

 

 IMG 0033  IMG 0042
Prof. dr. Bagdy Emőke Dr. Gresa István
Kanapé és biztonságos, lekerekített asztal a
közösségi térben
Kanapé a nevelői szobában
 Energiatakarékos hűtő Hangfal a közösségi programokhoz, táborokhoz
Konyhai eszközök, edények, bögrék, poharak Lemosható babzsákfotelek