Köszöntő

Tisztelt Látogatók!

Üdvözöljük Önöket a Humanitás Szociális Alapítvány honlapján!

 

Alapítványunk szociálisan rászoruló, egyedülálló magánszemélyek és családok segítése érdekében jött létre 1990-ben.

Alapvető célkitűzésünk változatlanul hagyása mellett – a több mint két évtizedes működésünk során felhalmozódott gyakorlati tapasztalatinkra építve – folyamatosan fejlesztjük tevékenységünket annak érdekében, hogy az újabb és újabb jellegű társadalmi problémákra hatékony „választ” adhassunk.

Úgy véljük, hogy a jelenkor negatív társadalmi tendenciái mellett a szociális segítségnyújtás önmagában egyre nehezebben definiálhatóbbá válik, ezért a jövőben új programokat és pályázatokat kívánunk útjára bocsátani, amelyek olyan témákra fókuszálnak, mint például másokkal szembeni empátia, a társadalmi tolerancia fejlesztése, a továbbtanulás és képzés feltételeinek elősegítése, mint a szegénységből való kitörés lehetősége. További hosszabb távú célunk, hogy a programok eredményein keresztül a társadalom tagjainak aktív cselekvésre ösztönzése mellett olyan gondolkodásmódot közvetítsünk, amelynek hosszútávon pozitív hatásai lehetnek.

Honlapunkon mindenki számára lehetőséget kívánunk biztosítani ahhoz, hogy a lehető legteljesebb képet kaphassa működésünkkel, programjainkkal és az ezekhez kapcsolódó pályázatokkal kapcsolatban.

 

Üdvözlettel a Humanitás Szociális Alapítvány Kuratóriuma