Végzett ösztöndíjasaink

                                                   

                                                                                            

 Borai Hajnalka

“Ezúton is szeretném megköszönni az alapítvány által nyújtott ösztöndíjat. Számomra kifejezhetetlenül sokat   segített.”

 

 

                                                                                                                                                   Csatlós Barbara

  “Azt érzem, hogy nem csak anyagi támogatást kapok. Minden egyes alkalommal, amikor belépek az irodába, úgy érzem, hogy szívesen látnak. Amikor eljöttem, valahogy megkönnyebbülten távoztam.”

 

 

 

 

 Molnár Gyöngy

 “Hálás vagyok az Alapítványnak, hogy munkásságukkal olyan diákokat támogatnak, akiket az anyagi háttér  választ  el attól, hogy a megfelelő helyen és körülmények közt tudjanak tanulni, hogy ezáltal elérjék álmaikat.”

 

 

  

 

 

                                                                                                                                                     Ratkai Mária

“A Humanitás Szociális Alapítvány több tekintetben is nagyban hozzájárult tanulmányaim sikeréhez, melyet ezúton is köszönök.”

 

 

 

  

 Rézműves Márk

 “Mérhetetlenül hálás vagyok mindenkinek, aki az alapítvány támogatásában és munkájában részt vesz. Remélem   egyszer én is támogatója lehetek majd, jól tudom, hogy mi adatott meg számomra és addig dolgozom majd   ameddig a kitűzött céljaim el nem érem és ezáltal másokon is segíthetek!” 

 

 

 

                                                                                                                                                  Sándor Qiaomin

 “A megfelelő anyagi háttér nagyon fontos az életünk minden szakaszában, abban a periódusban különösképp, amikor fiatalon, tele motivációval a jövőnkért dolgozunk és az Alapítvány támogatásával lehetővé vált, hogy az anyagi aggodalmakat félretéve teljes mértékben a tanulmányaimra koncentrálhassak.”

 

 

  

 Sütő Attila

 ” Sok segítséget kapok a családomtól valamint a Humanitás Szociális Alapítványtól is, akik ebben a tanévben      anyagilag ösztöndíj formájában támogattak engem, amiért hálát és köszönetet mondok.”

 

 

 

 

  Tasi Reka

                                                                                                                                            Tasi Réka 

 “Mindig is úgy gondoltam, hogy az ad értéket az ember életének, ha tehetségét, szorgalmát mások javára kamatoztatja. Ez a meggyőződés vezetett arra, hogy az orvosi hivatást válasszam életpályaként. És nagyon megindító azt látni, hogy mások is fontosnak tartják az odafordulást, a nehéz helyzetű emberek felkarolását! Köszönöm tehát a Humanitás Alapítványnak az áldásos segítségét!”

 

 

 

 

 

 Treszkai Alíz

  “Azt hiszem hasonló helyzetben lévő hallgató társaim nevében is kijelenthetem, hogy az egzisztenciális biztonság   tudatában sokkal könnyebb jól teljesíteni, hiszen mint sem ér az elme, ha másra kell koncentrálnia. A Humanitás   Alapítvány segítsége nélkülözhetetlen számomra.”

 

  

  

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Vál László

 “Az ösztöndíj hatalmas segítséget jelentett számomra, mert nagymértékben hozzájárult a tanulmányaimhoz, illetve elősegítette a szakmai fejlődésemet és emiatt rendkívül hálás vagyok az Alapítványnak.”