Az OTP Bank Nyrt. és a Humanitás Szociális Alapítvány közös karácsonyi kampánya keretében egy baba-mama otthonnak könnyítette meg a mindennapjait.

 

2018-ban az ünnepekre egy olyan kis közösség életéhez járultunk hozzá, ahol nincs biztos családi és anyagi háttér, ahol kiszolgáltatott helyzetű fiatal anyák élnek együtt kisbabáikkal. 2018-ban a Bokréta Lakásotthoni Gyermekotthoni Központ és Általános Iskola szakmai egységéhez tartozó tizenöt fős Gyermekotthonnak gyűjtöttünk adományokat 2018. november 15-30 között. Az otthonban tizennyolc év alatti kiskorú édesanyák, valamint nagykorú utógondozott édesanyák élnek gyermekükkel. Jelenleg öt édesanya neveli egy év körüli csemetéjét, valamint három anyuka újszülött babáját gondozza.

Az OTP Bank Nyrt. és a Humanitás Szociális Alapítvány közös karácsonyi kampánya keretében az OTP Bank munkatársai körében szervezett adománygyűjtéssel a mindennapi életüket megkönnyítő, nélkülözhetetlen eszközöket ajánlották fel az adakozó munkatársak (pl.: pelenka, bébiétel, jó minőségű babaruhák, törülközők, textilpelenka, mosószer, tisztasági és tisztítószerek). Ezt kiegészítve a Humanitás Szociális Alapítvány az összegyűjtött adományokat műszaki eszközökkel, illetve egyéb lakásfelszerelési és háztartási eszközökkel egészítette ki.